Suomi English Norsk Svenska Русский

Värikartta

True
colours

Värilastut


Produkter

Våre produkter er hovedsakelig fargeprøver som er produsert på papir og andre materialer.

Det er blant annet monterte fargekart, fargevifter, take home chips samt prøver malt på ekte tre og andre materialer. Hvert år produserer vi mange titalls millioner fargeprøver som brukes av designere og forbrukere.

Vår største kundegruppe er fargeprodusentene. Vi samarbeider om markedsføringen hos kundene, men vi deltar som regel ikke i produktplanleggingen, ikke før i sluttfasen hvor produktene finslipes og optimaliseres for produksjon.

De nye teknikkene muliggjør at vi kan benytte kundens egen brytfarger ved fargeblanding. Det innebærer at den endelige kunden, som skal ha fargen, for den beste mulige fargeopplevelsen.

Den siste tiden har vi investert i nye produksjons lokaler og utstyr for produksjon av ekte prøver på tre og andre materialer. Til dette benyttes vanligvis kundens orginalmaling som blandes hos kunden, eller hos oss. Ved maling benyttes eksempelvis sprøyte (maskin eller manuell), rulle eller pensel. Vi har blant annet bygd ut tørkerom og skaffet folietrykkmaskiner som benyttes for denne virksomheten.


NorColour AS, tel. + 47 69 130 850 | NorColour Oy Ab, tel. +358 2 45 86 110

Julkaisujärjestelmä Netello