Suomi English Norsk Svenska Русский

Värikartta

True
colours

Värilastut


Tuotteet

Päätuotteitamme ovat erilaisille papereille- ja muille alustoille maalatut sävymallit. Näitä ovat esimerkiksi liimattut värikartat, väriviuhkat, ”take home” värilastut sekä puulle ja muille materiaaleille maalattut värimallit. Valmistamme vuosittain kuluttajien ja värisuunnitelijoiden tarpeisiin kymmeniä miljoonia yksittäisiä sävymalleja.

Suurin asiakasryhmämme muodostuu maalitehtaista, joille valmistamme värikarttoja ja muita värimalleja. Toimimme läheisessä yhteistyössä asiakasyrityksen markkinointosastojen kanssa. Normaalisti emme osallistu tuotteiden varsinaiseen suunnitteluun, mutta suunnittelun loppuvaiheessa käymme usein läpi tuotteen asiakkaan kanssa, jolloin tuotetta voidaan vielä hioa ja optimoida tuotantoa varten.

Vesiohenteisilla maaleilla valmistetut tuotteet

Pigmentit joita käytetään vesiohenteisten värikarttamaalien kanssa ovat samoja joita asiakkaamme- ja ennen kaikkea loppukäyttäjät käyttävät. Joissakin tapauksissa käytämme jopa asiakkaidemme omia sävytyspastoja ja –kaavoja, täten varmistaen että värikartan sävyt vastaavat sitä mitä kuluttaja (tai maalausalan ammattilainen) saa kun hän ostaa maalikaupasta purkin maalia. Näin päästään lopullisesti eroon metameriasta ja värikartan sävymallit näyttävät sävyn oikein riippumatta siitä minkälaisessa valaistuksessa värimallia katsotaan. Värikartan sävy on aina sama kuin se mitä asiakas viime kädessa saa.


NorColour AS, tel. + 47 69 130 850 | NorColour Oy Ab, tel. +358 2 45 86 110

Julkaisujärjestelmä Netello